persbericht gesprekleider/leidster gevraagd

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Luisterend oor voor gespreksgroep

SCHAGEN - Wonen Plus Welzijn zoekt voor een van haar bestaande contactgroepen een vrijwillig begeleider, met een luisterend oor en een warm hart.

Bent u op zoek naar een interessante vrijwilligersbaan voor enkele uren per maand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De gespreksgroep is een hechte groep van ongeveer 9 mensen (senioren) die een keer per maand op maandagmiddag bij elkaar komt om met elkaar allerlei onderwerpen te bespreken.

Doel van de groep is het van gedachten wisselen over allerlei thema's zoals gezondheid, ouder worden en bijvoorbeeld levenskunst. Men komt in de groep met een begeleider tot een diepgaander gesprek dan wanneer men elkaar even snel op straat spreekt. De gesprekken draaien om een vooraf vastgesteld thema en worden gehouden in een ontspannen sfeer en op basis van onderling vertrouwen en respect. Ieders inbreng is waardevol en welkom.

Van de gespreksleider verwachten we een open houding en enige ervaring met het begeleiden van groepen.

Wij bieden u afwisselend werk, een goede sfeer, onkostenvergoeding en u wordt door ons ingewerkt. Informatie over Wonen Plus Welzijn kunt u vinden op de website: www.wonenpluswelzijn.nl. Heeft u interesse, dan kunt u een bericht sturen naar m.willemsen@wonenpluswelzijn.nl of bellen naar 0224- 273140 op dinsdag, woensdag of vrijdag.