RondOm Podotherapeuten opent een podotherapiepraktijk in Alkmaar

Algemeen
Ferdi van Hal aan het werk.
Ferdi van Hal aan het werk. (Foto: Aangeleverd)

RondOm Podotherapeuten heeft 1 februari een podotherapiepraktijk geopend binnen de muren van Fysiotherapie Huiswaard, gevestigd aan Muiderwaard 500A.

Bedrijf in beeld dossier

De podotherapeut

Podotherapeuten zijn erkende hbo professionals, gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug.

Podotherapie kan onder andere bestaan uit het corrigeren en beschermen van de voeten, door bijvoorbeeld ortheses, schoen- en zoolcorrecties en wondbehandelingen. Iedereen, waaronder reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij de podotherapeut terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten.

Podotherapeutisch onderzoek

Tijdens een podotherapeutisch onderzoek wordt gekeken naar de stand van het lichaam, de beweeglijkheid en het looppatroon. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, zoals hightech loopanalyse en drukmeetapparatuur. Aan de hand van de verkregen gegevens wordt er door de podotherapeut een behandeling voorgesteld, welke na overleg met de patiënt, kan worden gestart.

De podotherapeut die bij de praktijk van RondOm in Alkmaar werkzaam zal zijn, is Ferdi van Hal. Ferdi werkt al meer dan 10 jaar als podotherapeut en kijkt ernaar uit om patiënten in Alkmaar van hun klachten af te helpen.

Wilt u een afspraak maken?Wilt u meer informatie of een afspraak maken? U kunt RondOm Podotherapeuten iedere werkdag bereiken op het telefoonnummer 088-1180500 (08:00-17:00). Of maak direct een afspraak via onze webagenda. U vindt deze op: www.rondompodotherapeuten.nl/contact.
 

RondOm PodotherapeutenFysiotherapie Huiswaard | Muiderwaard 500A | 1824 XW Alkmaar | www.rondompodotherapeuten.nl/alkmaar