Zorgoutlet De Betue biedt winkel vol hulpmiddelen

Partnerbijdrage
De Betue heeft specialisten in huis die helpen bij hulpvragen.
De Betue heeft specialisten in huis die helpen bij hulpvragen. (Foto: Aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - In een paar maanden tijd is een zorg- en hulpmiddelencentrum ontstaan met een zeer compleet aanbod. Het weggevallen hulpmiddelencentrum en de huidige zorgwinkel in Schagen hebben niet alles onder één dak. Dat wilde Zorgoutlet de Betue anders. Een verzamelplaats van producten en diensten waar mensen met tijdelijke hulpvragen, maar ook hulpvragen die aansluiten op hun levensloop geholpen worden. Of het nu gaat om een gipshoes, kolfapparaat, steunkoushulp, of een complexere vraag over mobiliteit of woningaanpassing; bij Zorgoutlet De Betue wordt een totaaloplossing geboden.

Partnerbijdrage dossier

Het centrum biedt mogelijkheden om bijvoorbeeld een scootmobiel te testen op een indoor testbaan. In ons centrum hebben we diverse specialisten die u kunnen helpen bij het besteden van een PGB of we kunnen u trainen om u weer zelfstandig thuis te laten functioneren. Het aantal specialisten wordt tussen nu en september 2020 uitgebreid. 'Zo ben ik nu ook in gesprek met een fysiotherapeut met diverse specialismes' , voegt De Betuë toe.

Inmiddels weten veel mensen onze locatie aan de Nieuweweg 3 in Anna Paulowna te vinden. Niet alleen om nieuwe of gebruikte hulpmiddelen aan te schaffen, maar ook voor reparaties, onderhoud en het brengen van gebruikte hulpmiddel.

De Corona tijd maakt het er voor een (startende) onderneming niet makkelijker op. Dat vraagt om aanpassingsvermogen en creativiteit. Door samen te werken met verschillende ondernemingen uit de regio ontstaan mooie dingen. Zo is Zorgoutlet De Betue sinds april een samenwerking aangegaan met Carteam garage De Boer uit `t Zand. De electrische voertuigen worden nu aangeboden in de showroom van Zorgoutlet De Betue. Een prachtige oplossing voor mensen die niet meer mogen of durven te rijden in een “gewone” auto.

De samenwerking met diverse partners uit de regio zorgt voor betrokkenheid met de klanten en een snelle en goede dienstverlening. Zo helpen we mensen beter verder leven.

Openingstijden

Zorgout De Betue vindt u aan de Nieuweweg 3 te Anna Paulowna en is open van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Wilt u op een ander tijdstip naar de winkel komen kunt u bellen of mailen voor een afspraak op 0223 754969 of info@zorgoutletdebetue.nl.