Het Speelkasteel binnenkort open in Medemblik

Algemeen
Bij Berend Botje staat plezier voorop.
Bij Berend Botje staat plezier voorop. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK – Goed nieuws! De kinderdagverblijven en peuterspeelgroepen zijn vanaf 11 mei weer open. Vanaf die datum worden ook de deuren van kinderdagverblijf Het Speelnest, op locatie Het Speelkasteel in Medemblik geopend. Op het kinderdagverblijf van Berend Botje, op het Wijmersplantsoen 1, wordt opvang geboden aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

Bedrijf in beeld dossier

Op dezelfde locatie is ook peuterspeelgroep Het Speelkasteel gevestigd. Door de corona-maatregelen stond de kinderopvang in Nederland op een laag pitje. Dat betekent niet dat Berend Botje stil heeft gezeten. De groepen werden opgeruimd, schoongemaakt, de kinderen kregen persoonlijke berichtjes, voorleesfilmpjes, spelletjes of knutseltasjes van hun ‘juffen’ én alles werd natuurlijk weer voorbereid op de opening.

Plaatsen vrij

Ook in Medemblik zijn de 'juffen' er helemaal klaar voor en kijken zij ernaar uit om de kinderen op groep te ontvangen vanaf maandag 11 mei. Kinderdagverblijf Het Speelkasteel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Er zijn nog plaatsen vrij.

Vrijblijvende rondleiding

Wie geïnteresseerd is in opvang, is welkom voor een vrijblijvende, persoonlijke rondleiding voor meer informatie. Maak een afspraak via tel. 088-2337000 of direct aanmelden kan via berendbotje.nl/aanmelden.