Echte eyecatcher aan de wand

Wonen
Met de wandpanelen van Dock Four laat je zien wie je bent. (Beeld: Dockfour)
Met de wandpanelen van Dock Four laat je zien wie je bent. (Beeld: Dockfour)

Met de wandpanelen van Dock Four creëer je een toffe eyecatcher aan de wand. Zo stel je jouw favoriete wanddecoratie samen, zodat het precies past in je interieur.

Zet de spullen waar jij van houdt in een wandpaneel en laat zo zien wie je bent. Het motto van Dock Four is niet voor niets ‘life is too short for boring walls.’ Het bedrijf introduceerde al 2015 stylepads: slimme en stijlvolle wandpanelen die functionaliteit combineren met persoonlijkheid. De collectie Easyline komt daar nu bij! 

Zes kleurwerelden

Easyline bestaat uit zes kleurwerelden: Blue, Botanical, Clay, Color, Grey of Sand. Color is vrolijk, sprankelend en een tikje eigenwijs. Maar misschien kies je wel voor warme aardse kleur Clay? Binnen elke wereld zijn sets samengesteld in verschillende materialen, functies en aantal panelen. Elk wandpaneel is 50x50 centimeter en hang je met een eenvoudig ophangsysteem aan de muur. Hoe werkt het? Kies jouw favoriete kleurwereld en het juiste formaat voor aan je wand. Ga voor de set van jouw keuze en voeg eventueel je eigen foto toe. Jouw paneel wordt vervolgens in hun Nederlandse atelier voor je gemaakt. Binnen een week hangt dit handgemaakte juweeltje bij jou thuis en voor de prijs hoef je het niet te laten, want je hebt al een set wanddecoratie vanaf € 99,-.

Kijk voor Easyline inspiratie op dockfour.com