Totale make-over zonder zorgen

Wonen
FBEen totale make-over zonder zorgen….klinkt goed hè! (Beeld: Home Made By)
FBEen totale make-over zonder zorgen….klinkt goed hè! (Beeld: Home Made By)

Stel je even voor, je hele huis krijgt een make-over en er is één partij die alles – van ontwerp tot realisatie - uit handen neemt. Hoe fijn is dat! Welkom in de wereld van Home Made By. 

Een echt thuisgevoel creëren is een zoektocht naar harmonie in kleuren, producten en materialen. Als dat in balans is, ontstaat een heerlijke plek om samen te komen of juist om alleen te zijn. Home Made By helpt je graag met advies, ontwerp en realisatie van jouw thuis. Home Made By is een interieurmerk dat een totaalconcept biedt. Vakspecialisten kunnen hier terecht voor professioneel advies van interieurdesigners. Het label heeft ook drie prachtige collecties, Barn, Park en Loft en producten in de categorieën meubels, vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verf en behang.

Goed plan

Een goed plan dat helemaal bij jou past is dé start voor het inrichten van je huis. Een advies of ontwerp waarin jouw stijl, smaak en budget de hoofdrol spelen. En dat is dus precies wat een Interior Designer van Home Made By voor je doet. 

Design date

Ben je klaar voor een Design Date? Dat komt een van de interiordesigners bij jou thuis om samen te bespreken wat je plannen en woonwensen zijn. De kennismaking is gratis en vrijblijvend. Na afloop kun je kiezen uit verschillende services. 

Meer informatie op www.homemadeby.nl Meer wooninspiratie nodig? Kijk op vtwonendesignbeurs!