Shutters op draaikiepramen? Jazeker!

Wonen
Shutters ook geschikt zijn voor draaikiepramen. (Beeld: Jasno)
Shutters ook geschikt zijn voor draaikiepramen. (Beeld: Jasno)

De vraag of shutters ook geschikt zijn voor draaikiepramen krijgen ze bij JASNO wel vaker. Het antwoord van deze  specialist in raamdecoratie is telkens: jazeker!

Veel mensen denken – ten onrechte - dat dit niet mogelijk is. Shutters zijn handige én tijdloze raambekleding, ook voor draaikiepramen (ook wel kantelkiepraam en kiep kantelraam genoemd). Bij JASNO monteren ze de shutters namelijk op het draaikiepraam. Op deze manier kan het raam wel altijd draaien en kiepen. De shutter kan overigens wel losgezet worden van het raam. Zo kan je het raam toch lappen of de shutters van twee kanten schoonmaken. 

Alle raamvormen zijn geschikt voor de shutters van Jasno. Maar denk ook eens aan shutters als roomdivider of kastdeur. Shutters op een vouwrail zijn trouwens ideaal voor openslaande tuindeuren. De verzonken schanieren in de zijstijl van het paneel zorgt voor een strakke aansluiting en een eigentijdse look. 

Privacy

Lichtinval en privacy? Je stelt het met shutters helemaal in zoals je zelf wil. Er zijn verschillende lamelmaten, van S tot en met XL. Hoe breder de lamellen, hoe groter de ruimte ertussen en hoe meer lichtinval. De shutters worden op maat gemaakt. Een specialist van JASNO komt altijd vooraf inmeten en monteren en zorgt voor perfect advies in elke situatie. Vragen? Of advies nodig? In de showroom in Eersel en bij de dealers helpen ze je graag verder. 

Kijk voor alle informate op jasno.nl/shutters