Fraaie vlammen

Huis
De haarden van Le Feu zijn een ware aanwinst voor binnen en buiten. (Beeld: Le Feu)
De haarden van Le Feu zijn een ware aanwinst voor binnen en buiten. (Beeld: Le Feu)

De open haarden van Le Feu geven niet alleen fraaie vlammen, maar zijn ook nog een eens draagbaar, eco-vriendelijk, rookvrij en zéér stijlvol. Kom maar op met die winter!

Het Scandinavische design van de haarden is tijdloos en functioneel. Dit jonge Deense bedrijf, produceert prachtige, bekroonde haarden die draagbaar en milieuvriendelijk zijn. De design haarden branden op bio-ethanol. Dit is alcohol geproduceerd door biomassa die als brandstof wordt gebruikt en een schone verbranding heeft. De alcohol wordt geproduceerd door suikerzetmeel en plantaardig afval. Een fermentatieproces zorgt ervoor dat het zetmeel in de biomassa wordt omgezet in bio-ethanol. De haarden branden rookvrij, hebben geen ventilatie nodig en zijn schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. De vlam straalt warmte en comfort door de hele kamer uit. 

Stijlen

De lifestyle-collectie van Le Feu bestaat uit diverse groottes, stijlen en afwerkingen, zodat je altijd de haard vindt die bij je past. De haarden zijn geschikt voor binnen- en buitenruimtes. Neem ‘m dus mee in de tuin of op je balkon. Tip! De haarden kunnen hangen aan het plafond en vormen al zwevend voor een echte eyecatcher!     

Kijk voor alle informatie op lefeunederland.nl of kijk voor meer inspiratie en andere eyecatchers op vtwonendesignbeurs!