Nog enkele appartementen beschikbaar

Huis
De Groene Trede.
De Groene Trede. (Foto: aangeleverd)

Op de plek naast fietsbrug De Krul aan de Stationsweg in Heerhugowaard ontwikkelt en realiseert Henselmans Bouw en Ontwikkeling unieke woon-werk lofts en moderne nieuwbouw appartementen met uitzicht op het Rijk der Duizendeilanden. Inmiddels is 90% al verkocht van De Groene Trede en zijn er nog enkele woningen beschikbaar. 

Op de rand tussen het natuurgebied van Langedijk en de stad Heerhugowaard wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld. Henselmans heeft hier een nieuw project ontwikkeld en De Groene Trede is het eerste project in deze nieuwe wijk dat in verkoop is gegaan. Directeur Arnold Henselmans is verheugd over de fijne samenwerking met de gemeente Heerhugowaard en de voorspoedige verkoop van dit unieke project. “We zullen dit jaar nog starten met de sloop van de huidige opstallen en het bouwrijp maken van de grond. Daarna zal gestart worden met de bouw” aldus Arnold Henselmans. 

Momenteel zijn er nog enkele 3-kamer appartementen beschikbaar. Deze appartementen hebben een woonoppervlakte van minimaal 82 m2 waardoor er voldoende ruimte is om fijn te kunnen wonen en slapen. Alle appartementen beschikken over een ruim balkon en één van de beschikbare woning heeft zelfs een royaal dakterras. Doordat het project dichtbij het station ligt is het project ideaal gelegen voor mensen die met de trein reizen. Ook beschikt het complex over een eigen parkeerterrein.

De appartementen zijn ook gericht op de toekomst en zijn zeer duurzaam. Ieder appartement heeft zijn eigen balansventilatiesysteem en dankzij de warmtepomp zijn de appartementen gasloos. 

Interesse? 

Grijp nu uw kans! Bekijk snel de website www.degroenetrede.nl, of neem contact op met één van de aangesloten makelaars.