COREtec® vloeren bij De Bedweters Alkmaar

Huis
De prachtige vloeren van COREtec® vind je bij De Bedweters Alkmaar.
De prachtige vloeren van COREtec® vind je bij De Bedweters Alkmaar. Foto: COREtec

ALKMAAR - De prachtige vloeren van COREtec® vind je bij De Bedweters Alkmaar aan Vondelstraat 53 in Alkmaar. De naam COREtec® vertegtenwoordigt het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins op het gebied van vloeren. 

Waarom kiezen voor COREtec®? De vloeren  - verkrijgbaar bij De Bedweters Alkmaar - zijn zeer stabiel, dempen geluid, hebben een kras- en vlekbestendig oppervlak, hoeven niet te acclimatiseren, zijn geschikt voor vloerverwarming- en koeling en kunnen op elke ondergrond worden geplaatst. Bij COREtec® geloven ze sterk in innovatie. Je gaat bouwen, renoveren of hebt gewoon zin in iets nieuws? COREtec® toont nog maar eens dat een nieuwe vloer leggen vandaag een koud kunstje is. “Vroeger behield je de vloer die in je huis aanwezig was of ging je één keer voor een nieuwe, die dan een leven mee moest. Met COREtec® is het plaatsen van een vloer zo eenvoudig, dat vaker afwisselen een plezier wordt”, legt Stijn Windels, Marketing Director bij COREtec®, uit. “Zie het als een nieuw likje verf op de muur: het geeft een nieuwe boost aan je interieur en je humeur!”

Innovatie

Bij COREtec® geloven ze sterk in innovatie: van micro- tot gekleurde voegen en ultrarealistische reliëfdruk. Het COREtec® -gamma biedt continu nieuwe aanvullingen. COREtec® staat synoniem voor rigide watervaste vloeren, de snelst groeiende categorie in de sector. De 100% waterdichte kern, het sterke vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat de vloer er levenslang goed uitziet. Een nieuwe COREtec®-vloer koop, plaats en bewandel je op één dag: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, op welke ondergrond dan ook, zonder ondervloer of voorbereiding. Uiteraard hebben alle CORtec® vloeren een levenslange garantie voor thuisgebruik.

Visgraatmotief

Geometrische vormen blijven populair, denk aan het alom bekende visgraatmotief. COREtec® stelt trots acht designs van de Naturals Collection voor in een verfrissend visgraatmotief. De moderne visgraat klikvloer is beschikbaar in verschillende natuurlijke tinten met gekleurde v-groef en biedt een opmerkelijke dimensionele stabiliteit. Dankzij het gebruiksvriendelijke A & B kliksysteem, zijn de planken bovendien uitermate eenvoudig in installatie.

Naturals Collectie

COREtec® zweert bij een ruim aanbod aan kleuren en stijlen: een vloer voor elke persoonlijkheid. Dit jaar ging de marktleider in rigide waterdichte vloeren nog een stapje verder. De populaire Naturals Collectie, met authentieke en natuurlijke houttexturen, is nu ook deels beschikbaar in visgraatmotief. Ook hier ligt de nadruk op de gebruiksvriendelijke en eenvoudige installatie dankzij het handige A&B-kliksysteem. Verder breidt COREtec® ook het ProPlus-gamma - ultrasterke, krasbestendige vloeren voor commerciële ruimtes met veel voetverkeer-, uit met 20 nieuwe dessins en een groter formaat. Stijn Windels: “Met ProPlus versterken we onze positie als marktreferentie. We brengen een ongeëvenaard aantal dessins aan tegen een competitieve prijs.”

Vloerbedekking

Vloerbedekking aanschaffen? Ook deze discipline beheerst COREtec® van A tot Z. De meerlagige vloerbekleding van COREtec® met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend.

Kijk voor meer informatie op www.debedweters.nl of www.coretecfloors.com

De prachtige vloeren van COREtec® vind je bij De Bedweters Alkmaar.