Karakteristieke draaistoel

Wonen
Relaxen met BIBO- karakteristieke draaistoel van Pode.
Relaxen met BIBO- karakteristieke draaistoel van Pode. (Foto: www.arjanbenning.com)

Bibo is uitnodigend, uitgesproken en uitgekiend, door zijn intrigerende lijnenspel met ronde vormen en rechte banden. Ontwerper van de mooie stoel is Roderick Vos en heeft natuurlijk ook een bijpassende poef bedacht. Zo kun je lekker met je voeten omhoog genieten van het comfort dat deze heerlijke stoel je verschaft.

Relaxen

Roderick had met het ontwerp van zijn stoel een bepaalde bedoeling voor ogen. Hij wilde het vertrouwde beeld van de bestaande fauteuil doorbreken: ‘Bibo heeft een ronde bolvorm waaruit ik aan de voorzijde een luxueuze zitschaal heb gebeeldhouwd. Vanuit die basis zijn er drie gestileerde vormen ontstaan, de zitting, de eerste rughelft en de schoudersteun. Aan de voorzijde zie je een combinatie van lineaire en afgeronde vormen en aan de achterzijde smelten de componenten samen. Zo wordt Bibo een moderne interpretatie van de relaxfauteuil, teruggebracht tot een minimalistische lijnvoering.’

Bij Pode kies jij precies de uitvoering zoals je ‘m mooi vindt. Kies je voor één kleur leer of stof, of kies je voor jouw uitvoering die precies in jouw interieur past.

Meer informatie over maten, stofbekleding en prijzen vind je op de site van Pode en kijk voor meer inspiratie en andere eyecatchers op vtwonendesignbeurs!