Musthave: voor liefhebber van vakmanschap

Wonen
Met liefde gemaakt nieuw duurzaam bed van auping.
Met liefde gemaakt nieuw duurzaam bed van auping. (Foto: auping.nl)

Er is met liefde aan de Auping Noa gewerkt. Het hoofdbord is gedetailleerd opengewerkt, het frame is mooi afgerond en de poten hebben een subtiel gefreesd randje. Dit bed heeft alleen maar zachte vormen en krijgt haar unieke uitstraling door de golf in het ontwerp.

Rust, troost en geborgenheid

De naam Noa betekent letterlijk rust, troost en geborgenheid. En dat is geen toeval. Wat het bed zo mooi en rustig maakt, is de afwerking. Het bed heeft alleen maar ronde vormen en wordt gemaakt van beuken multiplex. Doordat dit hout uit laagjes is opgebouwd, heeft het de mooie eigenschap om gebogen te kunnen worden.

Volop kleur

Het bed kan afgewerkt worden in zes beitskleuren. Geïnspireerd op wat we om ons heen zien in de natuur zijn deze kleuren zacht en rustig. Ze passen perfect bij het Scandinavische ontwerp. Balanced oak, Midnight black oak, Soft white oak, Chocolate brown oak, Dark blue oak, Chalk grey oak: welke kleur kies jij?

 Vakmanschap

Alle verbindingen zijn onzichtbaar en bij de overgangen tussen twee delen is er steeds een mooi randje gefreesd zodat je een sierlijk detail ziet in plaats van boutjes of schroefjes. Het oog wil ten slotte ook rust.

Kijk op auping.nl of kijk voor meer inspiratie en andere erecatchers op vtwonendesignbeurs!