Nieuw: design bureau als tijdloze thuiswerkplek

Wonen
Thuiswerken met dit bureau uit de serie Gispen Today | Reaal ’19.
Thuiswerken met dit bureau uit de serie Gispen Today | Reaal ’19. ((Foto:Dutch Originals ))

Simpel, maar spannend en briljant in uitvoering. Deze prachtige thuiswerkplek is Dutch Design en heeft alles in zich om een klassieker van de toekomst te worden.

We werken steeds vaker en meer vanuit huis. Dat kan je dit maar beter in stijl doen. Dit bureau uit de serie Gispen Today | Reaal ’19 is geïnspireerd op het bureau Reaal uit 1932, die destijds was ontworpen door Willem Hendrik Gispen. Het huidige ontwerp is van Richard Hutten, één van de bekendste hedendaagse meubelontwerpers van Nederland. Hij maakte voor het label Gispen Today de afgelopen jaren eigentijdse versies van de populairste Gispen ontwerpen. Met zijn eigentijdse versies van de klassieke ontwerpen brengt hij een modern eerbetoon aan de beroemde stalen buismeubelen.

Design thuiswerkplek

Deze prachtige thuiswerkplek is standaard uitgevoerd met een opbergvak onder het bureaublad en leverbaar met en zonder derde niveau. Mogen we je een tip geven? Dit bureau maakt een extra mooi plaatje samen met stoel Gispen 201XL BLACK

Design meubilair met betekenis

Dutch Originals heeft de exclusieve rechten om de succesvolle ontwerpen van W.H. Gispen te produceren. Hier vind je een uitgebreid assortiment banken, fauteuils, hockers, stoelen, tafels, salon- en bijzettafels, lampen en accessoires. Deze modellen worden nog steeds in serieproductie vervaardigd, zoals de Gispen 101 die in 1931 werd ontworpen.

Kijk voor alle informatie op Dutch Originals of kijk voor meer inspiratie en andere eyecatchers op vtwonendesignbeurs!