Stadstuin metamorfose

Wonen
Tuin metamorfose: sfeervol, groen, creatief
Tuin metamorfose: sfeervol, groen, creatief Foto: JurgenSmitTuinen

Jurgen Smit Tuinen is gespecialiseerd in ontwerp en aanleg van tuinen. Creativiteit staat voorop. De stijl: moderne materialen zoals bamboe vlonders en keramische tegels gecombineerd met oude en natuurlijke materialen zoals ruig kastanjehout en oude gebakken stenen. 

GEMAKSTUINIEREN

Hergebruik is belangrijk, straatstenen worden gestucte muren en plantenbakken. Tegels worden funderingen, verwilderde planten krijgen na de snoei een nieuw leven. De beplantingen zijn rustig maar nooit saai en daar waar het kan; uitbundig maar nooit verwilderd. Een groene sfeervolle tuin kan ook een tuin zijn met weinig onderhoud. 

TUINADVIES

Ook kun je een afspraak maken voor goed tuinadvies van Jurgen Smit. Een handige indeling maken? Welke planten beter wel en welke beter niet gebruiken? En hoe houd je die leibomen eigenlijk mooi? Van 1 t/m 10 oktober zitten tussen 16:00 en 22:00 verschillende adviseurs voor je achter hun computer klaar. Tijdens het 1 op 1 adviesgesprek kan je ideeën vragen voor jouw buitenruimte en al je tuinvragen stellen. Ga meteen naar het overzicht van het tuinadvies. Je krijgt dan een overzicht van de beschikbaarheid data en tijd en je kunt snel en simpel reserveren.

Kijk voor alle informatie op jurgen smit tuinen of kijk voor meer inspiratie en andere eyecatchers op vtwonendesignbeurs!