Brons in de badkamer

Huis
Brons in de badkamer? Goed plan!
Brons in de badkamer? Goed plan! (Foto: Jee-O)

Brons zie je momenteel in verschillende soorten interieurs terugkomen. Van klassiek tot industrieel en natuurlijk in de Scandinavische stijl: bronzen details zijn hier echte sfeermakers. Niet zo gek, want de kleur brons is een warme kleur die kwaliteit en luxe straalt. Het is minder shiny dan goud en is een perfecte basiskleur om eenvoudig mee te combineren, juist ook in de badkamer.

Het bedrijf JEE-O maakt badkamerproducten met rust en ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe. De kleur zorgt voor dat heerlijke warme en luxe gevoel.

MATCHMAKERS

Een mooie houten vloer of een houten meubel passen zo mooi bij brons. De combinatie zorgt voor rust en oogt als een minimalistisch en strak geheel. Maar ook de combinatie met marmer zorgt voor die moderne en tijdloze sfeer in de badkamer. 

HET IDEALE STEL

Zwart en brons? Beide kleuren zijn tijdloos en de combinatie zorgt voor een intieme sfeer. Zeker als je hier mooie sfeerverlichting aan toevoegt. Zwart zorgt voor een mooie basis achtergrond en geeft een stoer en industrieel tintje. Brons voegt de warme elementen toe en springt in het oog. Prachtige combinatie.

WARMTE EN RUST

Als je brons gebruikt in je badkamer is het slim om te zorgen voor een juiste balans. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie met pasteltinten. Lichtblauw, mintgroen of roze zorgen bijvoorbeeld voor die frisse tegenhanger. Het geeft je badkamer een heel eigen, warme en toch frisse look. Deze kleuren zorgen voor een kalmerend effect en geven een mooie balans, het brons voegt warmte toe aan de tegels. Kies voor een kleur die jou rust geeft. Dat is net wat je nodig hebt in de badkamer; een ruimte om op te laden.

Kijk voor alle informatie op JEE-O ofkijk voor meer inspiratie en andere eyecatchers op vtwonendesignbeurs!