Baby- en kinderkamer design

Huis
Kleintje op komst? Tof inrichten met webwinkel Akomo.
Kleintje op komst? Tof inrichten met webwinkel Akomo. (((Foto: Akomokids)))

Ken je Akomo Kids al? Voor wie deze webwinkel nog niet kent, moet zo echt even kijken op hun site of instagramshop. We lichten alvast een tipje van de sluier op: hier vind je bijzonder design gemaakt met het oog op duurzaamheid. Het zijn kwaliteitsproducten waarbij veiligheid hoog op het lijstje staat. Zeg daar maar eens nee tegen… 

DUURZAAM INRICHTEN

Bij deze webwinkels zijn ze dol op het verkennen en ontdekken van nieuwe producten en de vakmensen die ze maken. Van beddengoed tot speelgoed en van commode tot juniorbed: hier vind je de mooiste meubels en accessoires voor baby- en kinderkamers.

MEUBELS VOOR KINDEREN

Er zijn erg veel leuke, handige en bijzondere meubels voor de kinderkamer op de markt. Voor kinderen is daarnaast flexibiliteit en duurzaamheid van belang. Zo kunnen veel meubels uitgebreid en anders gecombineerd worden, waardoor ze van peuter tot kleuter tot kind meegroeien.

BABYKAMER MERKEN

Denk aan Blafre, Boras Tapeter, Greentoys, Woolable, OIlli Ella en Mini Room, om maar wat te noemen. Maar ook het mooie merk Woolable voor prachtige vloerkleden. Heerlijk aan je voeten en fijn voor je ogen. Voor een overzicht van alle mooie merken, neem je hier een kijkje of vind meer inspiratie en andere eyecatchers op vtwonendesignbeurs!