Woonrijk Langedijk viert feest!

Huis
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

LANGEDIJK - Woonrijk Langedijk viert (uiteraard op gepaste wijze) feest! Woonrijk bevindt zich dit najaar maar liefst 20 jaar op de Woonboulevard Langedijk

In 1974 is de meubelwinkel begonnen als familiebedrijf onder de naam Multomeubel. In 2000 zijn ze verhuisd van Winkelcentrum Broekerveiling naar de ruime winkellocatie aan de Woonboulevard aan de Middelmoot. Daar biedt het 12.000 m2 wooninspiratie. Op de Woonboulevard Langedijk vind je ook de grootste en meest decoratieve Karwei van Nederland en ProfijtMeubel. Een goede aanvulling op Woonrijk met ruime parkeergelegenheid.

Bij een feest horen vanzelfsprekend cadeaus. “Omdat we bestaan dankzij onze klanten, geven we die cadeaus aan hen”, aldus verkoopleider Elisa Mulder. “Bij een aankoop vanaf € 500,- mag je al een cadeau uitzoeken.” Hoe hoger je aankoopbedrag hoe groter het aantal cadeaus waar je uit kunt kiezen. Elisa: “Van een wasmachine tot een keramische BBQ; voor iedereen staat er wel wat tussen.” Woonrijk viert het jubileum tot en met 7 november. Op woonrijk.nl/20jaar vind je alle informatie.