Geef je wereld kleur

Huis
Bakken met kleur.
Bakken met kleur. (Foto: Brabantia)

Daarom introduceert Brabantia een nieuw kleurenpalet met 4 nieuwe kleuren. Maak van elke kamer een stijlvolle ruimte met afvalbakken in blozend Terracotta Pink, rustgevend Pine Green, een sterke Minerale Cinnamon of (en!) luxe Champagne. 

Restylen? Niet klussen, maar kleuren. Want een portie kleur kan een wereld van verschil maken. Het ontwerpteam van Brabantia heeft namelijk een nieuw kleurenpalet geselecteerd, waarmee je in een handomdraai het uiterlijk van je keuken, thuiswerkplek of badkamer verandert. 

Kleur maakt je dag goed

We voelen ons zelfs beter als we de juiste kleur om ons heen hebben. Roze brengt zachte kracht en groen laat je meteen denken aan gras en bomen. Probeer accessoires in Champagne voor een vleugje glamour. Of in Pine Green voor een fris winterbosgevoel. Laat de zachte Terracotta Pink je terugvoeren naar die heerlijke zonsondergang. Of voel hoe de Mineral Cinnamonje hart verwarmt!

“Wij geloven dat je nog meer plezier hebt van onze producten als ze de kleur hebben waar je van houdt.”-Twan Verdonck, Creative Director

Naast mooie producten en duurzame ideeen, kun je bij Brabantia terecht voor een flinke dosis inspiratie. Van de slimste huishoudtips, de nieuwste trendkleuren en praktische gids voor een opgeruimd huis. Klik hier voor meer Brabantia inspiratie of ga naar https://www.facebook.com/Rodi-Wonen-111163637391059

Glamourlook in de keuken.