Multifunctioneel werken

Huis
Basic & trendy opbergen!
Basic & trendy opbergen! ((Foto: furniteam))

Creatief ontwerp in combinatie met hoge functionaliteit. Daarmee beschrijf je in een notendop de producten van Furniteam. Hoewel je ze daar misschien mee tekort doet. Want die mooie producten zijn ook nog slim, goed te combineren en o zo leuk.De trend en noodzaak om thuis te werken is nu groter dan ooit tevoren. 


Het creëren van een eigen thuiswerkplek is daarom essentieel. Kijk daarom eens naar de home office desk-organizer van Furniteam. Gemaakt van massief bamboe met een oplaadplek voor de telefoon en een uitschuifbare lade voor het opbergen van losse spullen zoals pennen of notitieboekjes. De computer kan er opgezet worden en het toetsenbord kan eronder geschoven worden. Daarbij heeft Furniteam houten wandplanken waar je bijvoorbeeld je werkboeken netjes in kan opbergen. Thuiswerken was nog nooit zo makkelijk!

In de collectie van Furniteam vind je veel voorbeelden van basic en trendy items voor binnen en buiten. Denk aan houten meubels met een natuurlijke afwerking en aan praktische opbergdozen en waszakken/-manden. Heel fijn: de producten laten zich stuk voor stuk makkelijk combineren met verschillende stijlen en thema’s. Het bedrijf is dedicated aan het gebruik van honderd procent milieuvriendelijke materialen. Van massief bamboe tot hoogwaardige houtmaterialen, elk meubelstuk is te recyclen.

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

al gedacht aan wandplanken?