Eyecatchers

Accessoires
Regiseer zelf de lichtinval in je huis.
Regiseer zelf de lichtinval in je huis. ((Foto: Fractions))

Lichtinval is een echte sfeerbepaler in huis. Fractions, aluminium shutters, creëren een heel bijzonder binnenvallend licht en geven je interieur een extra dimensie. 

Fractions zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal heeft een heel veelzijdig karakter en kent verschillende voordelen. Het is licht en compact. De super platte platen zorgen voor een heel efficiënte lichtwering. Aluminium is daarnaast perfect voor sanitaire ruimtes  is duurzaam en zelf beschermend. Het slanke materiaal zorgt er bovendien voor dat Fractions kunnen worden toegepast op of in de glaslat van een draaikiepraam of schuifdeur. De shutters gaan naadloos op in een aluminium kozijn, maar zijn ook prima te combineren met hout- en kunststof kozijnen. Een extra voordeel ten opzichte van traditionele shutters? Het onderhoud: Fractions zijn namelijk eenvoudig schoon te houden.

RAAMDECORATIE IN IEDERE KLEUR

Fractions zijn in iedere RAL-kleur leverbaar en volledig te customizen: fris wit in de woonkamer, intiem donker in de slaapkamer, voorzien van glamour of juist een stoere matte finish voor de kinderkamer.

Daar waar interiordesigners en architecten eerder kozen voor neutrale en onopvallende raamdecoratie, wordt nu steeds meer gekozen voor donkere raamdecoratie. Prachtig, zo wordt extra nadruk gelegd op (lichte) raampartijen en krijgt natuurlijke lichtinval meer aandacht. Het contrast, dat ontstaat tussen donkere raamdecoratie en lichte kozijnen zorgt voor beleving en sprankeling.

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Speel met licht.