Openhaard van de toekomst

Duurzaam
LeFeu haarden branden rookvrij.
LeFeu haarden branden rookvrij. ((Foto: LeFeu))

Het ontwerp is elegant en tijdloos: één roestvrijstalen bol in mat zwart of wit, met de keuze uit verschillende bevestigingsmethoden. 

De haarden kunnen hangen aan het plafond. Zo lijken de haarden wel te zweven. De haarden zijn er trouwens ook met diverse onderstellen in verschillende hoogtes van hout of roestvrij staal. Zo zijn er vijf basismodellen en maar liefst 25 varianten in verschillende materiaal- en kleurcombinaties. LeFeu is meteen gebruiksklaar: je hebt geen schoorsteen of afvoerkanaal nodig!

Minimalistisch, gezellig èn elegant

Le Feu voorziet in een lifestyle-collectie van haarden. Er zijn verschillende groottes, stijlen en afwerkingen, zodat de haard past bij de rest van je interieur en woonstijl. De open haard is geschikt voor binnen- en buitenruimtes en is dus op verschillende plekken te gebruiken: in huis of tuin, op je balkon en op je terras. 

De haarden branden rookvrij, hebben geen ventilatie nodig en zijn schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. De vlam straalt warmte en comfort door de hele kamer uit. 

De design haarden branden op de biobrandstof bio-ethanol, een brandstof op basis van natuurlijke grondstoffen. Bio-ethanol is gemakkelijk te verkrijgen en geeft géén vervuilende uitstoot zoals bijvoorbeeld houtbranders. Een groot pluspunt als je wel van een vuurtje houdt maar niet van boze buren! In de mooie haard zit een veilige brander die je vult met de brandstof. Tip: gebruik een goede kwaliteit van de brandstof. Dat is geurloos en daar brandt de haard het mooist op.

Kijk voor meer informatie op LeFeu. Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Roestvrijstalen openhaard van LeFeu.