Zelfde vloer door het hele huis? Kan!

Huis
Betaalbare vloer door het hele huis.
Betaalbare vloer door het hele huis. (((Foto: Chateauvloeren)))

Speciaal voor de boven-ruimtes zijn er vloeren die nog vriendelijker zijn voor de portemonnee. Zodat je boven ook een mooie vloer kunt nemen die aansluit op de vloer beneden. Denk aan hout op klik (ook gemakkelijk zelf te leggen), een smallere rechte plank (maar wel dezelfde kleur en structuur als beneden) of PVC op klik (ook goed zelf te leggen) of laminaat.

Op zoek naar betaalbare, mooie en onderhoudsvriendelijke houten vloeren, die bovendien ook geschikt zijn voor vloerverwarming? Deze maand 10% korting op alle vloeren bij Van der Putten Chateauvloeren. De keuze is enorm: van visgraat tot Hongaarse punt.

We zetten er een aantal op een rij:

DE TOURS

Deze houten vloeren zijn praktisch in het gebruik en onderhoud en daardoor ideaal voor bijvoorbeeld de keuken en de eetkamer. Dweilen met en sopje na het stofzuigen is voldoende om deze vloeren schoon te maken.

TOULOUSE

Deze vloer heeft een verouderde look waardoor het direct karakter brengt in de ruimte, en waardoor je zelfs de haren van je huisdieren niet of nauwelijks ziet. Deze vloeren zijn er ook in visgraat of mooie Hongaarse punt.

BEKIJK DE HELE COLLECTIE

Nu is er een deze digitale catalogus gemaakt waarin je alle vloeren met de specificaties en prijzen kun bekijken. In de showroom van ca. 400m2 van Van der Putten Chateauvloeren is voldoende ruimte om met afstand van elkaar alle vloeren te kunnen bekijken op grote panelen. Natuurlijk kun je ook een afspraak of een terugbelverzoek plaatsen.

Kijk ook voor meer wooninspiratie op wonen https://www.facebook.com/rodimedia

Afbeelding