Leef- en kookplezier in huis

Huis
vtwonen keuken door Mandemakers
vtwonen keuken door Mandemakers (Foto: © Sjoerd Eickmans Photography)

Je kan pas echt van je keuken genieten als je de juiste keukenapparatuur hebt. 

Deze drie trends in apparatuur zijn op een rijtje gezet door Mandemakers Keukens, hèt huis voor keukens.

KOOKPLAAT MET AFZUIGPLAAT

Kookluchtjes krijgen geen kans, want het belangrijkste voordeel van zo’n kookplaat is de effectieve, sterke afzuiging. Daarnaast maakt het een afzuigkap overbodig. Dat staat niet alleen knap, je bespaart zo ruimte, hebt vrij zicht èn stoot je hoofd niet meer. Nog een laatste voordeel: het systeem is simpel schoon te maken. De meeste filters kunnen bijvoorbeeld in de vaatwasser.

HEETWATERKRAAN

Koel, warm of kokend water; je tapt het in een handomdraai met een heetwaterkraan. Of je je nu een kopje thee wilt, een pannetje pasta of rijst kookt; een heetwaterkraan voorziet je van meer gemak en levert je tijdswinst op. Aan veiligheid is ook gedacht: dankzij de speciale bediening kunnen kinderen geen kokend water uit de kraan tappen en dankzij de koele behuizing blijft de kraan op een normale temperatuur. Er zijn inmiddels veel verschillende merken met eigen kenmerken en prijskaartje.

  1. AFWASMACHINE OP HOOGTE

De vaatwasser neemt je het vervelendste keukenklusje uit handen: de afwas. Bij Mandemakers vind je de slimme vaatwasser van AEG. De AEG comfortlift tilt je vaat letterlijk naar een hoger niveau. Het liftsysteem maakt het extra makkelijk en licht om het onderrek omhoog te liften. Daardoor je het apparaat makkelijker kunt inruimen. De lift maakt de vaatwasser en stuk ergonomischer en heel geschikt als je vaak moeite hebt met het in- en uitruimen van het onderrek.

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

heetwaterkraan.