Je keuken: het hart van je huis

Huis
Nieuwe kijk op keuken en ruimte.
Nieuwe kijk op keuken en ruimte. (Foto: Bulthaup)

Je keuken is vandaag de dag zoveel meer dan alleen een plaats waar je kookt. Het is een centrum van ontmoeting en communicatie, het hart van je huis. 

In deze hectische tijden lijkt er wel steeds meer behoefte aan balans als tegenwicht aan de dagelijkse werkdruk. Dat doen we door meer tijd door te brengen met vrienden en familie, om tot rust te komen en aandacht te geven aan de dingen in je leven die er écht toe doen.

EEN NIEUWE KIJK OP KEUKEN EN RUIMTE

Om ruimte en tijd te scheppen voor communiceren en genieten: de bulthaup b2 maakt van een keuken een werkplaats met veel bewegingsvrijheid en een uniek ordeningsprincipe. Deze keuken is teruggebracht tot drie sculpturale elementen: een werkbank, werkkast en apparatenkast. De drie elementen zorgen samen voor een onmiskenbaar eigen sfeer: sober en helder van vorm, efficiënt en doordacht qua functie.

De keukenwerkbank met kookplaat en spoelunit is modulair opgebouwd en kan heel simpel worden uitgebreid, aangevuld of aangepast. De keukenwerkkast, naar keuze in eiken of notenhout, heeft opbergen tot kunst verheven. Gesloten is de kast buitengewoon compact. Als de kofferdeuren opengaan, komt de hele inhoud van de keuken overzichtelijk in beeld,: nu is alles te zien wat een modern huishouden nodig heeft, van serviesgoed en kookgerei tot specerijen en proviand, overzichtelijk gerangschikt. De keukenapparatenkast tot slot is de plek voor oven, vaatwasser en koelkast.

DE PERFECTE BALANS TUSSEN VORM EN FUNCTIE

bulthaup wil bijdragen aan de beleving van kleine en grote momenten, alledaags en heel bijzonder tegelijk. De keukens maken van de plek waar je kookt, de plek waar je mooie momenten creëert en beleeft.

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Afbeelding