Keukenprinsen en prinsessen opgelet!

Huis
Innovatieve apparatuur met ovendeur die verdwijnt.
Innovatieve apparatuur met ovendeur die verdwijnt. (((Foto: Neff)))

Koken inspireert mensen, mensen inspireren ons. Dit is het basisprincipe achter alles dat wordt gedaan bij NEFF. Wat maakt hun keukenapparatuur nu zo innovatief? De apparaten van NEFF zijn te herkennen aan een paar unieke en bijzondere kenmerken. Hieronder sommen we ze voor je op

Of je nu een viergangendiner maakt of een lekker toetje, een keuken van NEFF voorziet in ieder gerecht. Hun innovatieve producten helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten.Deze innovatieve apparatuur zorgen voor een flinke dosis culi-inspiratie.

AFNEEMBARE BEDIENINGSKNOP VOOR INDUCTIEKOOKPLATEN

Zo ontwikkelde het merk bijvoorbeeld inductiekookplaten met unieke TwistPad® Fire bediening. Met deze magnetische, verlichte bedieningsknop kunnen met een simpele draaibeweging alle kookzones bediend worden. En met de knop er afgehaald is de kookplaat heel makkelijk schoon te maken. De kookplaat schakelt uit zodra de TwistPad®Fire wordt verwijderd, en onthoudt instellingen dan toch nog 30 seconden. Veilig, slim en kindvriendelijk!

EEN OVENDEUR DIE VERDWIJNT

Ook heeft NEFF Slide&Hide ovens met een ovendeur die verdwijnt. Superhandig: zo heb je meer ruimte in je keuken en makkelijker toegang tot je oven. Hoe het precies werkt? Bij het openen verdwijnt de ovendeur helemaal onder de oven, de deur schuift en sluit geruisloos.

Zo heb je ongehinderde toegang en het is ook erg veilig bij hoge inbouw. Het ontwerp is ergonomisch: de deurgreep draait mee met je hand. De oven is trouwens even groot als traditionele ovens (71 liter oveninhoud).