Dé duurzame oplossing voor vochtproblemen

Algemeen
Vocht in de woonkamer, geen pretje.
Vocht in de woonkamer, geen pretje. (Foto: Andrey Popov)

REGIO - Een warm en behaaglijk thuis is voor iedereen belangrijk. Vochtproblemen in de gevel kunnen het thuisgevoel makkelijk van u wegnemen. De gevoelstemperatuur is in een vochtvrije woning een stuk aangenamer, waardoor er minder gestookt hoeft te worden een gezond leefcomfort. Heeft u last van een te hoge luchtvochtigheid? Dit is erg slecht voor uw gezondheid en kan een flinke aanslag op de energierekening zijn. Het is belangrijk dat u het vocht laat bestrijden middels een expert.

De gevel is de isolator tussen de binnen-en buitenmuren. Het is van belang dat de gevel altijd droog is, anders verliest het zijn isolerende werking. Hierdoor loopt ook de luchtvochtigheid in de woning hoog op. Vocht geleid heel goed warmte met als gevolg dat de warmte uit het binnenklimaat wordt onttrokken. De woning is hierdoor moeilijk warm te krijgen. Attentie: pas extra goed op als u de woning heeft na-geïsoleerd!

SmartDry is duurzame oplossing

In tegenstelling tot traditionele vochtbestrijding, maakt SmartDry gebruik van natuurlijke luchtstroming om vocht uit de gevel te verwijderen. Het SmartDry-systeem bevat geen schadelijke chemicaliën. De SmartDry-elementen bieden een natuurlijke en duurzame oplossing. Ongeacht het vochtprobleem; wij bieden u een levenslange garantie.

SmartDry bestrijdt vocht- en schimmelproblemen

SmartDry is al 35 jaar dé specialist in het bestrijden van vocht- en schimmelproblemen. Heeft u vochtproblemen in huis? Neem direct contact op met SmartDry voor een gratis vochtmeting of advies van een vochtexpert. Wij helpen u door heel Nederland!

Meer informatie:

Ga voor meer informatie naar www.smartdry.nl. U kunt ons ook bereiken op tel.: 030-3100473.