Innovatie in je keuken

Duurzaam
Kokend water of bubbels uit de kraan.
Kokend water of bubbels uit de kraan. (Foto: Grohe)

De slanke kraan heeft een intuïtieve bediening en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, Chrome en SuperSteel, en verschillende modellen. Kijk voor alle specificaties, meer info en een handig filmpje van hoe de kraan precies werkt op de site van GROHE.



HOTSPOT IN JE KEUKEN

GROHE Red is een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan. Veiligheid is gegarandeerd: het systeem komt met een kinderbeveiliging en de hete straal stopt direct na het loslaten van de knop. Door de rustige straal is er geen sprake van gespetter. De slanke boiler past keurig onder de gootsteen, zo houd je lekker veel ruimte op het aanrecht over.

BUBBELTIJD

En dan door naar de tweede handige innovatie voor in de keuken. GROHE Blue Home zorgt ervoor dat je gefilterd en gekoeld water direct uit de kraan haalt. Het is een mooi en slim systeem dat het water uit de keukenkraan eenvoudig omtovert tot een verrassende en dorstlessende ervaring. Met een druk op de knop kies je voor gefilterd en gekoeld water zonder bubbels, met een licht prikkeltje of lekker bruisend.

SPAARZAAM

Tegelijkertijd bespaart GROHE Blue Home je geld: in vergelijking met het verbruik van gebotteld water zijn de kosten tot wel 60 procent lager. Het gebruik van deze kraan in een huishouden kost slechts ongeveer 15 cent per dag. En ook het milieu profiteert: het CO2-verbruik wordt met ongeveer 61 procent verminderd ten opzichte van flessenwater en er is ook minder plastic en verpakkingsafval. Dat noemen we nog eens een win-winsituatie.

Kijk ook voor meer wooninspiratie op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Links: Grohe Blue (bruisend water .Rechts: Grohe Red (kokend water).