Trend: Romantisch wonen

Huis
vtwonen Stijl Studio Romantisch
vtwonen Stijl Studio Romantisch (Foto: Eijerkamp)

Romantiek voor een modern leven, dat is een strakke gietvloer met mistige wolkenwand erboven in vtwonenStijl Studio Romantisch. 

Waan je ‘In thecloud’ met mistige kleuren, zachte stoffen en eindeloze wolkenluchten. In combinatie met aardse camel-en oker kleurtonen die vinden hun oorsprong in de warme houtkleuren

DAGDROMEN

In het woongedeelte (dag)droom je weg op de royale hoekbankin verwassen linnenlook met zachte kussens en subtiel afgeronde hoeken. De bank heeft overal dezelfde zitdiepte dus met 4 royale zitplekken de ideale lounge-en gezinsbank. Of nestel je in de ronde loveseatin zacht velvet met een stoere randje; draai de kussens om en geschuurd leer in dezelfde zachte camel keur komt naar boven!

Op het ronde karpet ontstaan door de bijzettafel in beige keramiek en de bijzettafel in ragfijn zwart metaal, een nonchalante look. In de lichtgrijzeschommelfauteuillees je rustig een boekje, of schuif aan bij het woongedeelte op de fauteuil in blauwgrijsmat velours welke lijkt te bestaan uit 2 ronde kussens.

In een romantisch interieur mogen persoonlijke verzamelingen niet ontbreken. Vondsten van de brocantemarkten, in de goudkeurige vitrinekastjes, terwijl serviezen en boeken pronken in de hoge houten vitrine kasten.

WOONTIP

Een rond kleed doorbreekt de rechte lijnen in huis en zorgt dat de bank, fauteuils en salontafels gaan ‘zweven’ in de ruimte.Tevens is het goudgele kleur de verbindende factor in de kleurenmix. 

IDYLLISCH PALET

Het dromerige behang MistyForest(200402DX)met linnenlook effect van BN Wallcoveringsis op maat gemaakt via Home Fashion bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal. Door de keramiek vogels op het behang, ontstaat een idyllisch 3D effect. Op de overige wanden zorgt de hoge lambrisering in vergrijsd paars (Histor Moed 5010-R50B) met daarboven naturelkleur Flexa Urban Taupe, voor een rustige basis die je omarmt in warme zachtheid.Met gordijnstof Sepal(kleur 94) van Kendixin 100% gestructureerd linnen ontstaat een romantische sfeer met een stoer randje. In melange garen met keuze uit 12 vergrijsde kleuren. Op maat gemaakt via Home Fashion bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal.

Kijk ook voor meer wooninspiratie op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Moodboard: Romantisch