Trend: Landelijk wonen

Huis
vtwonen Stijl Studio Landelijk
vtwonen Stijl Studio Landelijk (Foto: Eierkamp)

Het landelijke van nu bestaat uit aardse tinten met een stoere touch. Denk aan grof hout, linnen en wol.We gaan echt het buiten naar binnen halen!

In vtwonenStudio Landelijk geniet je binnenshuis van het echte buitenleven. Kom binnen in een kleurrijke woonboerderij in warme specerij-en aardetinten met een leefbaar interieur dat tegen een stootje kan. Het instant buitengevoel maak je helemaal compleet met robuust metaal, verweerd hout en accenten is rustiek rotan en stoere stoffen als linnen, jute en wol. 

RUIMTE OM TE LEVEN

In vtwonenStijl Studio Landelijk vind je eenroyale eettafelwaaraan echt geleefd kan worden met ruimte voor een niet alledaagse mix van 8 eetkamerstoelen.

De grootste blikvanger vind je in het woongedeelte. De XXL kerrie gele plofbankin linnenlook met ronde hoek stel je zelf samen in opstelling, materiaal en kleur. De salontafelszijn solide en hebben een groot houten blad waardoor er naast een mooi boeket ook ruimte is voor schaaltjes, boeken en heel veel kopjes koffie. De lage rotan stoel en hoge rotan fauteuilstaan speels op het ronde karpetin sisal en rechthoekige wollen karpet met donkergroene accenten.

De bijzondere verlichting springt direct in het oog én past perfect bij deze landelijke woonstijl waarin de liefde voor natuur belangrijk is. Zowel de hanglampenboven de eettafel als vloerlampzijn duurzame lampen en daarmee een perfecte match. 

WOONTIP

Creëer je eigen (t)huiswerkplek met een stijlvol bureaumet handige opbergvakken kastjes en laatjes met leren greepjes. Zo houd je overzicht tijdens het werken; wel zo fijn!

AARDETINTEN

De verticale planken creëren de typische landelijke woonstijl in de vernieuwende blozend roodrozekleur Effect van Histor. De grijsgroene kleur FactoryGreen van Flexa zorgt voor een frisse tegenhanger en stoere look.De grijsgroenekleurop de wand sluitnaadloosaanbijnieuwegordijnstofHop (kleur 02) van Artleux. Dit luxe, transparante, kamerhoge gordijn is verkrijgbaar in 13 kleuren en heeft een natuurlijke uitstraling. Op maat gemaakt via Home Fashion bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal.

Kijk ook voor meer wooninspiratie op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Moodboard: Landelijk