Tafelklem met je eigen versiering!

Accessoires
Feestelijke versiering aan tafelklem.
Feestelijke versiering aan tafelklem. (Foto: LeenBakker)

Deze tafelklem is niet alleen functioneel, maar ook zeer decoratief. Gebruik deze tafelklem voor zowel je binnen- als buitentafel. Hang er bijvoorbeeld slingers aan, of gebruik de tafelklem binnen met gezellige kerstdecoratie.

Het frame past op tafelbladen met een dikte van maximaal 8 cm. De tafelklem is uitschuifbaar van 140 cm tot en met maximaal 250 cm. Het maximaal draag gewicht is afhankelijk van hoe ver de bovenste lat is uitgeschoven is en de verdeling van gewicht

In 5 stappen je eigen kerstversiering:

Stap 1: Bekijk onze gratis kerstballen via deze link en print ze uit op wit of gekleurd papier. Gebruik eventueel wat dikker papier voor een extra mooi resultaat.

Stap 2: Knip de kerstballen uit en buig het papier een beetje om op de plek van de stippellijn.

Stap 3: Gebruik (spuit)verf, glitters, kerstgroen en stickers om je kerstballen te versieren. Je kunt het zo gek maken als jij zelf wilt! Ook leuk: versier de kerstballen samen met kinderen, zo heeft iedereen zijn of haar eigen kerstbal.

Stap 4: Vouw de kerstballen in elkaar en gebruik lijm of dubbelzijdig tape om het papier vast te maken.

Stap 5: Hang je kerstballen met een lint of doorzichtig draad aan je tafelklem, ladder, deur, schouw of natuurlijk in de kerstboom.

Kijk voor meer kerstshopping naarj leenbakker.nl  of meer inspiratie op wonen https://www.facebook.com/rodimedia