Sprankelende kerst!

Accessoires
Collectie Magical Forest
Collectie Magical Forest (Foto: Sissy-Boy)

Een kerstboom is natuurlijk onmisbaar tijdens kerst. 

Met Sissy-Boy’s sprankelende kerstornamenten , kerstballen en kersthangers zorg je er voor dat jouw kerstboom gegarandeerd de show steelt! Met onze schattige houten dieren en traditionele sneeuwbollen kun je jouw huis verder (en nog gezelliger) aankleden om zo volledig in de kerststemming te komen. Geniet tijdens de feestdagen van een heerlijk kerstdiner aan een perfect gedekte tafel, waarvoor je bij Sissy-Boy alles kunt vinden. Van prachtig servies en glaswerk  tot aan bestek, kaarsen en servetten. Maak er samen een onvergetelijke kerstmis van!

MAGICAL FOREST

Glinsterende dauwdruppels, in het oneindige bos waar zijn bewonders langzaam ontwaken. In dit magische bos versiert Sissy-Boy de boom met egels, herten, paddenstoelen en een overdaad aan vogels. Alle schoonheid die het bos je biedt komt terug. een beeld van rust en sereniteit, maar toch bruisend van leven! 

KOM JE MEE DINEREN!

De tafel mag weer gedekt worden! In ons magische bos dineren we aan een rustiek gedekte tafel met glazen ornamenten en de mooiste borden. Gemaakt van natuurlijke kleuren en afgewerkt met subtiele gouden details.

Bij Sissy-Boy houden ze van Kerstmis. Tijdens deze kerst maken we ons huis knusser dan ooit, steken we kaarsen aan die schitteren in de prachtigste kandelaren en tuigen we de boom nóg vroeger op. Als de avond valt trekken we onze mooiste feest outfit aan, ook al is kerst dit jaar iets anders dan normaal.

Kijk ook voor meer wooninspiratie op https://www.facebook.com/rodimedia

Tafelstyling.