Afhaalservice Bibliotheek Kennemerwaard weer opgestart

Algemeen
Ondanks de strengere maatregelen toch goed nieuws van de bibliotheken.
Ondanks de strengere maatregelen toch goed nieuws van de bibliotheken. (Foto: Pixabay)

REGIO - Ondanks de harde lockdown heeft Bibliotheek Kennemerwaard toch goed nieuws: de afhaalservice is direct gestart! Dit betekent dat leden online boeken kunnen reserveren en afhalen bij hun eigen bibliotheek. De afhaalservice is voor alle leden beschikbaar. De openingstijden van de afhaalservice en de spelregels zijn te vinden op www.bknw.nl/afhaalservice.

Hoe werkt het?

Online via ‘Mijn Bibliotheek’ of via de bibliotheek Wise app kun je materialen reserveren en aangeven in welke vestiging je deze reservering wilt ophalen. Als de reservering voor je klaar staat krijg je per email een afhaalbericht. Je kunt nu de reservering ophalen in de door jou aangegeven bibliotheek. Kijk voor actuele openingstijden van jouw vestiging op www.bknw.nl/openingstijden.

Jouw veiligheid staat voorop

Voor ieders veiligheid worden bij het afhalen de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Kom zoveel mogelijk alleen naar de bibliotheek en houd anderhalve meter afstand als er wachtenden voor je zijn. Het dragen van een mondkapje is verplicht in de bibliotheek. 

Nog geen lid?

Wil je graag gebruik maken van deze service maar ben je nog geen lid? Profiteer van de december-actie: drie maanden gratis lidmaatschap bij een jaarabonnement. Kijk voor meer informatie op www.bknw.nl/december

Vragen?

Heb je nog vragen? Of lukt het online reserveren niet? Neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@bibliotheekkennemerwaard.nl of bel 072-5156644. De klantenservice is bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.