Praktische opberger

Huis
opbergen in slaapkamer
opbergen in slaapkamer (Foto: Brabantia)

Wat je ook in het huishouden doet aan klusjes, het wordt een stuk leuker dankzij de praktische en o zo stijlvolle producten van Brabantia. 

Een internationaal designmerk dat bekend staat om zijn functionele en prachtige keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen: dat is Brabantia. Het bedrijf bestaat inmiddels 101 jaar en werd vorig jaar bekroond tot ‘koninklijk’. Hun streven? Brabantia wil het leven mooier maken. En daar slagen ze behoorlijk goed in, als je het ons vraagt. Al hun ontwerpen zijn stuk voor stuk echte aanwinsten in huis en maken van huishoudelijke klusjes een feestje! En omdat ze stijlvol, kwalitatief en duurzaam ontworpen zijn voor hergebruik, kun je ze zo lang gebruiken als je wilt maar ze na die tijd zonder schuldgevoel wegdoen. Dat is nou ‘Designed for living.’

We zetten graag een aantal van die fijne producten in het zonnetje, voor verschillende ruimtes in huis. Omdat ze zo mooi en handig zijn en omdat dat ze dagelijkse klusjes veranderen in geliefde rituelen.

Stijlvol in de gang of in slaapkamer

Mogen we je even voorstellen aan kledingrek Linn? Dit stijlvolle kledingrek kan je gebruiken voor het drogen, luchten en opbergen van kleding. Mooi en een multi-talent. Organiseer je kleding in stijl met dit rek. Met een stevige bamboe roede en twee in hoogte verstelbare plateaus. Of gebruik het als droogrek om energie en geld te besparen: de verstelbare plateaus bieden extra droogruimte. Maar Linn is ook een stijlvolle manier om je kleding te luchten, mooi op hangertjes aan de stevige roede. En zoek je wat oogstrelende opbergruimte? Ook dan staat Linn voor je klaar! Prachtig in een grote ruimte en om te stylen.

Kledingrek Linn is er in twee maten: Small (60 x 57 x 190 cm) en Large (99 x 57 x 190cm). Makkelijk op te zetten en in onderhoud en mooi met de bijpassende aluminium kleerhangers en slimme opvouwbare wasmand.

Voor meer wooninspiratie kijk ook op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

opbergen in gang