Een duurzame badkamer met RVS en solid surface materialen

Huis
badkamer met luxe materialen
badkamer met luxe materialen (((Foto: Jee-O)))

Heerlijk dat fijne voldane gevoel als de badkamer make-over afgerond is, maar daarna wil je ook lang genieten van je luxe badkamer. Zorg er daarom voor dat je kiest voor materialen die lang meegaan en die je eenvoudig kunt schoonmaken. Denk aan rvs voor kranen en douches en solid surface materialen voor baden en waskommen. Kijk ook even goed naar het gewicht van een bad, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan wanneer er ingrijpende aanpassingen nodig zijn aan je badkamervloer.



JEE-O maakte handige video’s voor het onderhoud en schoonmaak van hun rvs douches en kranen in verschillende afwerkingenen voor DADOquarts, het solide surface materiaal

verlichting is een echte sfeermaker

De meeste badkamers hebben geen grote ramen en daardoor weinig of geen daglicht, in zo’n geval is verlichting extra belangrijk. Begin met basisverlichting, vaak in de vorm van spots. Daarna kies je de functionele verlichting, zoals spiegelverlichting, handig voor het scheren of aanbrengen van make-up. Je kunt ook een bijzondere lamp gebruiken als eyecatcher in je badkamer, bijvoorbeeld heel tof boven een bad. Het is ideaal als alle verlichting dimbaar is, zodat je het licht kunt aanpassen aan elk moment. Let wel even op dat de verlichting geschikt is voor de badkamer, het blijft een vochtige ruimte.

kies jouw favoriete kleur en materialen

De badkamer is een ruimte waar je de dag begint en ook weer eindigt, een ruimte die je energie en rust geeft. Na een dag hard werken of sporten lekker even onder de douche of ontspannen in bad. Niet alleen krijg je de juiste energie na jouw relax-moment maar ook van de mooie badkamer, daar word je gewoon blij van. Kies voor de perfecte combinatie van kleuren en materialen waar jij je goed bij voelt. Bijpassende accessoires zorgen voor rust en balans.

badkamerspecialist weet hoe jouw dromen werkelijkheid kunnen worden

Tot slot is het van belang dat je je goed laat adviseren door professionals. Door heel Nederland vind je badkamerspecialisten die met je meedenken en je het regelwerk uit handen nemen voor jouw perfecte badkamer. Voordat je naar de badkamerspecialist gaat is het handig om alvast wat voorwerk te doen, door je te laten inspireren. Zo kun je aangeven wat de stijl is die je wilt creëren in de badkamer. Dit kun je onder andere doen door bijvoorbeeld een Pinterest bord aan te maken.

Benieuwd naar de badkamers van de mooie foto’s hierboven? Kijk Kijk hier voor alle JEE-O dealers. Voor meer wooninspiratie kijk ook op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

badkamer met solid surface materialen