artistiek portret in studio of op locatie

Accessoires
twins op jules verne reis
twins op jules verne reis ((Foto: ATYPIS 0650227508))

Zoek je een uniek kunstwerk en houd je van kleurrijke fotografie, dan vertellen we je graag meer over AtypiS. Zij maken fashion portretten die zo uit een magazine lijken te komen. Met jou in de hoofdrol. Aan de shoot houd je een mooi kunstwerk én een bijzondere herinnering over. In de maand januari profiteer je bovendien van een speciale nieuwjaarsprijs

jij bent bijzonder

AtypiS bestaat uit een creatief duo: Arjan en Simone. Zij hebben een achtergrond in theater en media en veel ervaring in het stylen en opbouwen van sets. Hun kijk op fotografie is origineel en met hun portretten leggen ze vast wat jou mooi en uniek maakt. Ze laten zich inspireren door jou,  wat je doet, waar je van droomt of waar je van houdt. Vervolgens stylen ze een setting met jou in de hoofdrol.

beleef een originele unieke shoot

Je zoon als astronaut, jij als Alice in Wonderland of een beeldverhaal van je gezin in een stijl die bij jullie past. Van AtypiS kun je een bijzondere shoot en verrassend resultaat verwachten. Ze maken per thema een kleurrijk en uniek fashion portret inclusief styling, visagie en set. 

Samen werken jullie een idee uit voor de shoot. Op hun site vind je voorbeelden van hun werk. Behalve dat jij het fotograferende duo inspireert, inspireren ze jou ook en ze denken met je mee. Hun creativiteit, originaliteit en positieve energie belooft een uniek portret.

Voor meer wooninspiratie kijk ook op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

singing bird