Puur dutch design

Duurzaam
Loveseat bank Colla
Loveseat bank Colla (Foto: Pode)

Een oase van gezellige geborgenheid: dat is de bijzondere bank Colla van Pode. Als je eenmaal zit, kom je er voorlopig niet meer af. 

Dankzij Colla omring je jezelf met puur Pode-design. Het ontwerp komt van de Nederlandse designer Susanne de Graef en creëert een oase van gezellige geborgenheid in je interieur. Met heerlijke hoekjes als handelsmerk is deze bank perfect om samen op weg te kruipen of helemaal voor jezelf te claimen.

BIJZONDER

Colla is er als loveseat of als bank. Bij die laatste heb je keuze uit een 2-, 2,5- of een 3-zitsbank. Er is ook een een mooie poef paraat die je voorziet van nog meer comfort.

Susanne over wat haar ontwerp zo bijzonder maakt: ’Colla is gemaakt voor de consument die graag een comfortabele statement-bank in zijn woning wil hebben, met een fijn hoekje waarin je lekker met een boek ontspant. De bijzondere hoekjes en de details maken het ontwerp bijzonder.’

BLIKVANGER

Voor de bekleding kun je kiezen uit alle stoffen uit de Pode-collectie. Daarnaast kun je de voetjes van je Colla laten uitvoeren in een mooie lak- of epoxykleur. De keuze voor stretchstof was een heel logische, aldus de ontwerpster. ’Ik wilde al heel lang graag met de stretchstoffen werken en bij dit model past het heel goed. In dit geval pasten we de stretchstof Mosaic toe, van Kvadrat. Het verrijkt Colla en zorgt dat het geheel er tegelijkertijd strak uit ziet. Colla is een echte blikvanger, met grafische lijnen, zacht en comfortabel.’

OVER PODE&SUSANNE

Pode behoort tot Leolux, dat al jarenlang hoogwaardige designmeubels maakt. Ook Pode en Susanne de Graef gaan al even terug. ’Tijdens mijn studie aan de Design Academy maakten we kennis doordat Leolux/Pode haar deuren opende voor beginnende ontwerpers. Ik heb een half jaar intern op de afdeling Productontwikkeling mogen werken aan mijn afstudeerproject en ik voelde me er kind aan huis.

Kijk voor meer inspiratie op www.pode.nl

Kijk ook voor meer woonideeen op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Comfortabele stretchstof