Haal buitenlicht naar binnen!

Duurzaam
daglicht naar binnen
daglicht naar binnen ((Foto: velux))

De wens voor meer ruimte en comfort in huis is vaak een belangrijke reden om te gaan verbouwen. Of je nu je huis duurzamer wilt maken, meer ruimte wilt creëren voor nog meer woonplezier of de verkoopwaarde van je huis wilt verhogen, vergeet niet dat daglicht en frisse lucht cruciaal zijn, wat je ook doet. Met kleine aanpassingen kun je juist die aspecten een rol geven in je verbouwingsplannen. Je zult zien dat je de ruimte dan heel anders beleeft en er op nieuwe manieren gebruik van gaat maken. VELUX introduceert hiervoor ontwerptips 

BETER BINNENKLIMAAT

De kwaliteit van de lucht in huis heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Het nieuwe smarthome-systeem van VELUX zorgt zelf voor natuurlijke ventilatie en een beter en gezonder klimaat binnenshuis. Ideaal toch, dakramen die zelfstandig open en dicht gaan op basis van het weer, de CO2-concentratie, luchtvochtigheid en temperatuur in huis? Meer lezen over dit nieuwe smarthome-systeem.

BETER SLAPEN? DIT PRODUCT HELPT!

Een derde van ons leven slapen we. Dan kun je dat maar beter in stijl doen én met hulp van een gezond binnenklimaat. De collectie Colour by You van VELUX bestaat uit verduisterende rolgordijnen in maar liefst 1800(!) kleuren. Voor iedere stijl en interieur is er een passend exemplaar dat ook nog eens zorgt voor betere nachtrust.

Kijk voor meer shoppings op www.velux.nl

Kijk ook voor meer woonideeen op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

enjoy the light