3x Kinderkamertrends 2021

Huis
Oudroze in de mix met rotan.
Oudroze in de mix met rotan. (Foto: Karwei)

Tover de kinderkamer om in een avontuurlijk dierenbos met sprookjesachtig behang. Door meubels uit dezelfde serie te kiezen, bijvoorbeeld in de trendkleur warm grijs ontstaat er een mooi geheel. Maak de sfeer compleet met bijpassende accessoires in dezelfde kleurschakering van natuurlijke materialen. Denk aan een stoer gebreid plaid op het bed, een sisalkleed en rieten opbergmanden. Het resultaat? Een heerlijke kamer die warmte, rust en geborgenheid uitstraalt.

Tof behang, een knus kinderbed en vrolijke kussens: het inrichten van de kinderkamer is een feest.  De 3 belangrijkste kinderkamertrends voor 2021.


Warm grijs dierenparadijs

Oudroze in de mix met rotan

De rotantrend is here to stay. Dit prachtige materiaal geeft de kinderkamer een natuurlijke en rustieke uitstraling. Van een toffe garderobekast tot een stoer bureau, lieve nachtkastjes, hanglampen en krukjes, ze mogen niet ontbreken in de kinderkamer. Tip: combineer rotan eens met oudroze en ontdek wat een perfecte match dat is. Van een oudroze vloerkleed tot sfeervol sterretjesbehang. In zo’n fijne kamer gaat elk kind heerlijk spelen en slapen! Dit bed en nachtkastje zijn vanaf 14 december weer verkrijgbaar.

Luxe met zwart en velours

Een materiaal dat we in 2021 ook veel gaan zien is velours. Van kussentjes en plaids tot meubels en gordijnen. Deze subtiel glanzende – én heerlijk zachte! – stof geeft de kinderkamer een luxe uitstraling. Zeker in combinatie met zwarte meubels voorzien van koperen of gouden deurknoppen of leren handgreepjes. 

Ook zin om de kinderkamer om te toveren in een klein paradijs? Ontdek nog veel meer prachtige meubels en stijlvolle accessoires op karwei.nl.

Kijk ook voor meer woonideeen op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Dierenparadijs.