Rustgevende slaapkamer

Huis
Rust en harmonie in slaapkamer.
Rust en harmonie in slaapkamer. (Foto: vtwonen.nl)

Om een rustgevende slaapkamer te maken, zijn er een paar slimme tips. Durf bijvoorbeeld met pasteltinten en natuurmaterialen te werken. Dat zorgt namelijk voor die intieme en zachte sfeer. Of wat denk je van die heuse hotel-vibe? Laat je hier inspireren.

PRACHTIG PASTEL

Pastels kunnen net een fijn kleuraccent geven en toch zorgen voor een kalme sfeer. Het merk Suite702 heeft een brede collectie beddengoed met uitgesproken en smaakvolle kleuren die fantastisch te combineren zijn. Bijvoorbeeld het pastel-beddengoed in biologisch perkal katoen. De nieuwe kleuren zijn Lilac Grey, Mellow Yellow, Pale Olive, Dusty Rose en Inca Gold. Met de poederige pastellen is je slaapkamer straks net zo up-to-date als je garderobe. De producten voldoen aan de strengste duurzaamheidscriteria.

PUUR NATUUR

Een lamp van rotan, een dekbedovertrek van linnen of een mooi geweven vloerkleed: natuurlijke materialen zijn niet weg te denken uit je slaapkamer. Het zorgt voor harmonie en balans. Bij Wehkamp is er genoeg keus. Vloerkleden geven de finishing touch aan je slaapkamer en net dat extra beetje warme sfeer. Kies voor een rond of juist een rechthoekig vloerkleed, of kies voor een trendy schapenvacht.

GROEN IS DOEN

Planten geven een kamer sfeer, hebben een positieve invloed op je stemming en zijn fijn om mee te stylen. Niet alleen je woonkamer dus, maar ook je slaapkamer. Dat kan echt groen zijn (zorg je ook voor wat extra zuurstof) maar nepgroen kan ook. Tegenwoordig kan fake net echt zijn. Tip voor als je voor echt groen gaat: bij Beautanic Lifestyle telen ze prachtige planten op water, bij deze planten zijn groene vingers zijn niet nodig.

MAKE-OVER

Zin om binnenkort aan de slag te gaan met een slaapkamer make-over? Neem dan ook even een kijkje op essenzahome.nl. Hier vind je de mooiste woonaccessoires, dekbedovertrekken, kussens voor een moderne en stijlvolle look. Ze lenen zich er perfect voor om jouw interieur van een stylish laatste tintje te voorzien.

Kijk ook voor meer woonideeen op de Facebookpagina van Rodi Wonen!