Genieten van je eigen terras!

Tuin
weer verliefd op je huis
weer verliefd op je huis (Foto: Barbara Kieboom)

Al jarenlang is het ontwerpen en vervaardigen van landelijke of moderne tuinhuizen, veranda’s, buitenkamers en meer oplossingen op maat de specialiteit van Jan de Boer Tuinhuizen. Hun passie voor hout en voor alles wat met heerlijk buitenleven samenhangt is overal in het bedrijf voelbaar. 

Het buitenleven wordt steeds belangrijker in ons leven en hoe heerlijk is het om het hele jaar door buiten te kunnen genieten! Bent u op zoek naar een tuinhuis, veranda, buitenkamer of schuurtje dat zich onderscheidt in stijl, vormgeving en een meer dan uitstekende prijs/kwaliteit verhouding? Dan bent u bij Jan de Boer Tuinhuizen aan het juiste adres!

Deskundig advies

In de sfeervolle showroom in Wijchen bent u van harte welkom om inspiratie op te doen en wordt u voorzien van deskundig advies. De eigenaren , Jan en Marga, denken graag met u mee om uiteindelijk een duurzaam product te kunnen leveren waar u vele jaren plezier aan beleeft. 

Alle tuinhuizen worden met oog voor detail vervaardigd in eigen fabriek waar onze vakbekwame mensen uitsluitend werken met de beste materialen.
Een team van gemotiveerde vakmensen zorgt er tenslotte voor dat uw tuinhuis met zorg wordt geplaatst. Ze staan open voor al uw wensen en maken er samen iets moois van.

Op maat gemaakt

In ons assortiment vindt u de mooiste tuinhuisjes, tuinhuizen met veranda, buitenkamers, veranda’s, garages en carports etc. Daarnaast geeft ons portfolio een impressie van reeds geplaatste projecten. Onze bedrijfsfilms geven u een beeld van onze showroom en fabriek, waar alles op maat gemaakt wordt. Alle producten worden vakkundig geplaatst door eigen monteurs. Wilt u meer inspiratie opdoen? Kom dan naar onze showroom, wij helpen u graag verder.

De showroom geeft een prima indruk van de hedendaagse mogelijkheden op het gebied van sfeer, duurzaamheid en functionaliteit. Luisteren, persoonlijk advies en samen zoeken naar het optimale ontwerp dat geheel is afgestemd op uw wensen. 

https://www.jandeboertuinhuizen.nl

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!