MagazineStyle | Photo

Huis
Magazinestyle photoshoot; van jezelf, je passie of je bedrijf!
Magazinestyle photoshoot; van jezelf, je passie of je bedrijf! ((Foto: Atypis))

Er is volop behoefte aan zichtbaarheid.  Van je passie of juist van jezelf, je bedrijf of product. 

Creatief duo Arjan & Simone hebben een zeer originele kijk op fotografie en weten daardoor te verrassen met hun werk. Door te spelen met licht en elementen maken ze magazinestyle photos. Echt opvallend en uniek.

De makers

Atypis is een creatief duo.  Hij komt van een waddeneiland als theatermaker en zij is een citygirl die voor lifestyle magazines heeft gewerkt. Samen onderzoekend, experimenteel en kleurrijk gebruiken ze strategien van advertising voor iedereen die zichtbaar wilt zijn. Aan je eigen muur of voor een groot publiek. Zowel in de studio als in het landschap zorgen ze voor focus en brengen ze met liefde jouw passie of wereld tot leven.

Zichtbaarheid

Met achtergrond, in theater, media en setdesign maakt ATYPIS een beeldverhaal die jou positioneren. Zij visualiseren jouw unieke karakter en zorgen dat je boodschap in de harten van je publiek landt. Niet alleen de belichting, kleuren en tonen zijn cruciale elementen voor jouw passiepaspoort. Evenals de gedetailleerde styling en setdesign. 

Betaalbaar uniek

Kies een contentstrategie & fotografie abonnement voor jouw bedrijf met contentfotos in magazinestyle.  Of kies een magazinestyle photoshoot met jezelf in de hoofdrol of jouw passie. Speciaal in maart kan je een fotoshoot # jouw wereld boeken voor @795 euro.Voor boekingen of meer info bel 06-50227508.  

https://atypis.cargo.site

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!