Tuintrends 2021

Huis
Buiten leven!
Buiten leven! (Foto: Hartman Tuinmeubelen)

Wij kunnen niet wachten op het mooie weer! Om alvast in het zomerse sfeertje te komen hebben wij de tuintrends voor het komende jaar op een rijtje gezet! De temperatuur stijgt, de avonden worden langer: het voorjaar is begonnen. Om heerlijk buiten te kunnen zitten moet de tuin na een lange winter even opgefrist worden. Bekijk deze ideeën en doe inspiratie op voor het inrichten van een stijlvolle, gezellige tuin.

1. Geef kleur aan je buiteninterieur

Sprekende kleuren maken een entree in het buitenleven. Aan kunststof collectie van Hartman tuinmeubelen zijn dan ook de zachte pastelkleuren French Green en Italian Terra toegevoegd. Naast deze zachte kleuren maken ook de unieke en sprekende kleuren Night Green, Mahogany én Indian Orange een entree in onze kunststof collectie. Hartman tuinmeubelen ziet Om de pastel trend kun je echt niet heen. Deze trend is dus ook doorgevoerd in onze all-weather collectie. Blush roze, Mint green en Licht grijs zijn de nieuwe trendy kleuren.

2. Tuinhuizen, overkappingen en veranda’s met sierkussens

We vinden het buitenleven steeds belangrijker, helemaal de afgelopen maanden. De tuinhuizen, overkappingen en veranda’s spelen hierin een grote rol. Wij willen jullie helpen om deze overdekte buitenplaatsen zo gezellig mogelijk in te kunnen richten. Daarom introduceren wij dit jaar een nieuwe kussencollectie. Sierkussens die rijker zijn qua stoffen, kleuren en een luxe afwerking hebben. Deze kussens zijn specifiek geschikt voor de aankleding van overdekte buitenplaatsen, niet om zomaar in de regen op de loungeset te laten liggen.

 3. Plaats een spiegel in de tuin

Een spiegel in de tuin laat uw tuin groter lijken. Wanneer de spiegel op de grond staat wordt een soort ‘doorgang’ gecreëerd: het lijkt alsof er achter de spiegel nog een grote tuin te vinden is.

4. Gebruik grind als wandbekleding

Grind geeft een speels effect aan de tuin, maar met blote voeten loopt het minder prettig. Een alternatieve manier om grind te gebruiken is aan de muur. Op die manier wordt een echte eyecatcher in de tuin gecreëerd!

5. Maak en loungeplek van een oude trampoline

Zijn de kinderen uitgekeken op de trampoline? Geef deze dan een nieuwe bestemming. Maak bijvoorbeeld slim gebruik van het springvlak en creëer een heerlijke loungeplek.

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Loungen!
Loungeplek!