Eyecatchers in de keuken

Huis
Kleur in je keuken
Kleur in je keuken (Foto: Brabantia)

Bij de aankoop van een nieuwe keuken heb je veel keuze in materiaal en kleur. Kies je voor een uitgesproken kleur? Ga je voor ton-sur-ton en zijn jouw aanrecht en kastdeuren allemaal in dezelfde kleurtint? Hoe jouw keuken er ook uitziet, met accessoires in de keuken maak je de sfeer in je keuken pas écht helemaal af.

Of je een nou een keuken hebt in houtkleur, zwart of wit; met accessoires in een accentkleur geef je jouw keuken eenvoudig een nieuwe uitstraling.

HELEMAAL HIP

Bij Brabantia weten ze als geen ander dat je met accessoires in de keuken emotie en gevoel kunt toevoegen. De prullenbakken, broodtrommels en voorraadbussen zijn er in te gekke kleuren. En zijn daarmee dé eyecatchers in de keuken. Creëer met deze producten eenvoudig de sfeer die jij wilt. Van luxueus tot verfrissend en van eigenzinnig tot mediteraans.

GA JIJ VOOR GLAMOUR OF MEDITERRAANS?

Champagne zorgt voor een vleugje glamour. Pine Green zorgt voor een fris winterbosgevoel. Laat de zachte Terracotta Pink je terugvoeren naar die heerlijke zonsondergang. Of voel hoe de Mineral Cinnamon je hart verwarmt!

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!