Paashaas wentelteefje
- Met Pasen voor de deur is het super leuk om paashaas wentelteefjes te maken voor de paasbrunch of het paasontbijt. Je maakt ze makkelijk zelf stap voor stap.
- Ingrediënten voor 4 personen:
1 ei 1 el halfvolle melk 8 g vanillesuiker 1 mespunt kaneel 3 sneetjes wit- of volkorenbrood 10 g roomboter 1 aardbei 2 blauwe besse - Recept:
- Stap 1: Klop het ei met de melk, vanillesuiker en kaneel los in een diep bord.
- Stap 2: Snijd 2 sneetjes brood in een ovale vorm voor de oren van de paashaas. Snijd 1 sneetje brood in een cirkel voor het hoofd.
- Stap 3: Week het brood 10 sec. in het eimengsel en keer het. Week de andere kant van het brood ook 10 sec.
- Stap 4: Verhit de boter in een koekenpan en bak het brood aan beide kanten ca. 30 sec.
- Stap 5: Leg het brood op een bord in de vorm van een paashaas met oren.
- Stap 6: Halveer de aardbei. Maak van de blauwe bessen ogen en van de aardbei een neusje.
- Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!