Nieuwe creaties in de keuken

Accessoires
KitchenAid is de multitasker in jouw keuken.
KitchenAid is de multitasker in jouw keuken. (Foto: KitchenAid)

Jouw keuken is jouw atelier en je recepten zijn jouw meesterwerken, dat weten ze bij KitchenAid. Daarom maken ze producten die aan de hoogste verwachtingen voldoen. Neem nou hun nieuwe blender. Het is niet alleen een plaatje om te zien, maar het apparaat is ook een echt multitasker van karakter.

Bij KitchenAid weten ze dat jij inspirerende nieuwe creaties wilt ontwikkelen. En dat sommige blenders niet doen wat ze beloven. Ze leveren bijvoorbeeld slechte texturen af of een teleurstellende smaak. Hun nieuwstecreatielaat jou volop experimenteren. Met de K400 Blender ga je nieuwe uitdagingen aan in de keuken. Je wordt niet langer tegengehouden door tools die niet aan hun verwachtingen voldoen. 

meer dan een blender

Laat je trouwens niet misleiden, want het apparaat is ècht zoveel meer dan een blender. Van sauzen tot spreads en van smoothies tot saladedressings en meer: dit apparaat maakt het voor je. Zo kan je bijvoorbeeld simpel en snelalle ingrediënten mengen met een krachtige mengvortex: een asymmetrisch mes dat in vier hoeken mengt. Het geribbelde ontwerp vouwt de inhoud in het mes. Demotor detecteert de inhoud en behoudt de optimale snelheid. De Soft Start®-functie zorgt ervoor dat voedsel met een lagere snelheid in het mes trekt, daarna neemt de snelheid toe. Fijn, zo voorkom je namelijk spatten. 

Hoe handig: meng je lekkerste creaties met drie vooraf ingestelde receptenprogramma’s: ijscrush, ijskoude drankjes en smoothie. Meer precisie nodig? Pas de smaak en textuur van jouw voorkeur aan door de variabele snelheidsregelaar.

Bij het apparaat zijn verschillende handige accessoires apart verkrijgbaar: 1 liter citruspers, 500 ml persoonlijke blender jar en een 200 ml beker. 

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!