Nieuw seizoen - nieuwe bank

Huis
Zelf bank samenstellen by GingerHome
Zelf bank samenstellen by GingerHome (((Foto: bron: GingerHome.nl)))

GingerHome

2x verfrissende kijk op meubels


De tijd was rijp om een eigen merk op de markt te brengen. Easy Sofa, het moederbedrijf achter Ginger, bood Mike en Marita de ruimte die ze nodig hadden om Ginger Home te ontwikkelen. In het middensegment, voor de jongere consument, of hen met een jonge geest. Marita Jansen en Mike Jaski hebben dit merk vormgegeven, van naam tot brochure, van ontwerpen tot styling.

Ginger Home ‘Spice Dutch Furniture’ heeft zijn naam te danken aan de trend die om dit woord is ontstaan. Een eigentijdse naam die gebruikt wordt in de food sector en als bijnaam dient voor personen met rood haar. Ze zijn net iets anders en vallen subtiel op. Fris, sprankelend en inhoudelijk passend bij Marita en Mike’s gevoel voor het merk. 

http://www.gingerhome.nl

By Sidde

Scandinavische design banken, die geleverd worden vanaf fabriek. Het favoriete model is Sommer, een grote hoekbank uit de collectie van By SIDDE. Stijlvol met gemiddeld zitcomfort. Bank Sommer is verkrijgbaar in een linker- of rechterhoekopstelling, eventueel met bijpassende hocker. In het design is gekozen voor een iets lagere zit en rug, waardoor deze grote bank toch luchtig oogt in je woonkamer. Het zitcomfort is niet te hard en niet te zacht. Je zit als het ware op een boxspring. In het gebruik wordt de stof wat losser en het schuim zachter. Hierdoor ontstaat er ruimte in de stof voor een nonchalante look. Dit hoort bij het design. En je mag 30 dagen thuis proefzitten. 

https://www.bysidde.com  Heb je meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

 30 dagen proefzitten By Sidde.