Vier Koningsdag met deze lekkere snacks

Huis
Genieten van lekkere oranje hapjes en drankjes.
Genieten van lekkere oranje hapjes en drankjes. (Foto: Adobe Stock)

Het is vandaag Koningsdag; tijd voor drankjes en gezelligheid! Met deze overheerlijke snacks erbij is een onvergetelijke dag gegarandeerd.

1. Oranje tompouce

De één vindt het cliché en de ander vindt het een klassieker: de oranje tompouce. De lokale bakker heeft in elk geval zijn beste ingrediënten in huis gehaald om jou van deze lekkernij te voorzien. Een beetje slagroom erop, een vlaggetje erin en smullen maar! 

2. Oranje cocktail

Zei er iemand ‘cocktail’? Jawel; ook een lekkere cocktail hoort bij Koningsdag. De oranje Amaretto Sour is een smakelijke aanrader. Je hebt er slechts 45 ml amaretto, een halve citroen, een beetje eiwit, een shaker en een cocktailkers voor nodig. Het drankje is binnen 6 minuten gemaakt en is een fijne combinatie tussen zoet en zuur.

3. Gevulde snoeppaprika

Ga je liever voor gezond? Dan kun je oranje snoeppaprikaatjes vullen. Koop een beetje roomkaas en voeg hier wat pesto, fijngesneden olijf en basilicum aan toe. Je kunt de roomkaas ook op smaak brengen met lekkere kruiden. Snijd de paprikaatjes doormidden, smeer ze in met jouw zelfgemaakte mengsel en serveren maar!

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!