De mooiste hotels op Ameland

Huis
Op-en-top genieten!
Op-en-top genieten! (Foto: Adobe Stock)

De zomervakantie komt eraan; wat is er leuker dan vertoeven in eigen land? Breng een bezoekje aan het schitterende eiland Ameland! De knusse sfeer, de frisse zeelucht en de boeiende geschiedenis maken Ameland een geliefde vakantiebestemming. Wij zetten een paar van de leukste hotels voor je op een rijtje!  

Hotel Nobel

Zin om op-en-top te genieten? Breng dan een bezoekje aan Hotel Nobel in Ballum. Het is één van de oudste familiebedrijven in Nederland. Je kunt zelfs verblijven in een kerksuite! Als je op Ameland bent, kan ook een 'Nobeltje' (een lokaal biertje) niet ontbreken. 

Bij Hen op Ameland

Voor een authentieke en lekker gemoedelijke vakantie ga je naar Bij Hen op Ameland. Dit monumentale pand ligt in het vuurtorendorp Hollum. Proef de lokale kipspecialiteiten in het restaurant en ontdek de bruisende omgeving!

Hotel Ameland

Een ontspannen verblijf tussen het dorp Nes, het Nesserbos én de Noordzee: hoe fijn is dat? Ontdek Hotel Ameland. Neem een drankje in de mooie lounge en kom tot rust in de grote tuin. In de buurt kun je lekker fietsen en wandelen. 

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!