Woontrend: Miami vibes

Huis
Pastelkleurige meubels ontmoeten rijke materialen.
Pastelkleurige meubels ontmoeten rijke materialen. (Foto: Adobe Stock)

Kleurrijk, exotisch en retro: dat is de woontrend Miami vibes. Met deze woontrend haal je de tropische zon in huis! Pastelkleurige meubels ontmoeten rijke materialen. Wij vertellen je er álles over.

Miami ligt in de Amerikaanse staat Florida en wordt ook wel de hoofdstad van Latin Amerika genoemd. De woontrend Miami vibes heeft álles in huis voor een zwoel, zomers interieur. 

Kies het juiste kleurenpalet

Een warm kleurenpalet kenmerkt deze trend. Zachte pasteltinten worden afgewisseld met tropische kleuren, zoals zuurstokroze en kanariegeel. Gouden accessoires zijn een must. Je kunt de felle kleuren combineren, maar je kunt er ook voor kiezen om slechts één kleur uit het palet in jouw interieur toe te passen. Maak dit af door een paar eyecatching accessoires toe te voegen. Denk aan een tropisch kunstwerk of ga voor sprankelende accessoires met dierenprint.

Onmisbare items

De volgende items mogen in elk geval niet in jouw Miami-interieur ontbreken: felgekleurde plaids, gouden accessoires, tropische planten, gekleurde vazen, warme houten meubels, aaibare stoffen, strandelementen en moderne patronen. Nieuwsgierig? Wij geven inspiratie! 


Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!