Creëer een industrieel interieur

Huis
Een goed fundament zorgt voor een prachtig eindresultaat.
Een goed fundament zorgt voor een prachtig eindresultaat. (Foto: Bas Driessen Photography)

Een industrieel interieur is én blijft geliefd. Deze trend komt uit Amerika, waar men oude fabriekspanden omtoverde tot woningen met de ruwe materialen nog in zicht.

Een goed fundament zorgt voor een prachtig eindresultaat. Kies je voor een beton(look) vloer en bakstenen wand(en), dan zit je altijd goed. Zorg dat er balans is tussen vloeren en muren, van daaruit ga je namelijk verder bouwen. Bij de industriële look kies je voor een combinatie van echte materialen zoals leer, metaal/staal en (oud) hout. Houd de ruimte overzichtelijk door een paar grote eyecatchers te kiezen, zoals een stoere fabriekslamp of leren bank. 


Foto: Bas Driessen Photography 

Aardetinten

Dit gaat hand in hand met natuurlijke materialen en kleuren. Denk hierbij aan aardetinten zoals bruin, cognac, grijs en zwart. De juiste accessoires zijn de kers op de taart. Kies bij het aanschaffen van de decoratie ook voor natuurlijke tinten en materialen. Zoals dat perfecte wollen plaid voor in je leren bank, het stoere en warme gebreide sierkussen en een hoogpolig vloerkleed waar je met je blote voeten heerlijk in wegzakt. Welkom thuis in je nieuwe interieur! Ga voor meer informatie naar www.station7.nl.

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!